Βασικά Σημεία

Urinovet Dog & Urinovet cat

 • Μειώνει την ανάπτυξη των παθογόνων
  μικροργανισμών
 • Λειτουργεί καταπραϋντικά
 • Αυξάνει τη διούρηση
 • Βελτιώνει το τοίχωμα της ουροδόχου κύστης

Urinovet Dilution

 • Περιέχει δύο οξινοποιητικούς παράγοντες
 • Συμβάλλει συνολικά στη λειτουργία του ουροποιητικού και της κύστης
 • Προκαλεί διούρηση
 • Διαλύει τους λίθους στρουβίτη
 • Αποτρέπει την επανεμφάνιση τους
Τι καθιστά το Urinovet μοναδικό;

Το προϊόν αυτό είναι μοναδικό λόγω της πολλαπλής δράσης του. Πρώτον, καταπολεμά την ανάπτυξη των μικροοργανισμών στην ουροδόχο κύστη. Δεύτερον, αυξάνει τη διούρηση, απομακρύνοντας τους μικροοργανισμούς. Τρίτον, καταπραΰνει την κύστη. Τέταρτον, βελτιώνει το τοίχωμα της κύστης, επιδιορθώνοντας τις βλάβες.

Γιατί υπάρχει διαφορετικό προϊόν για το σκύλο και διαφορετικό για τη γάτα;

Για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ποσοτικός. Η γάτα συνήθως δεν ξεπερνά τα 5 κιλά, ενώ η πλειοψηφία των σκύλων είναι πιο μεγαλόσωμοι, επομένως απαιτούν και την περισσότερη ποσότητα που προσφέρει το UrinoVet dog. Ο δεύτερος λόγος είναι πρακτικός. Η γάτα τρώει πιο δύσκολα τα δισκία. Επομένως το UrinoVet cat είναι σε μορφή twist off κάψουλας, που μπορεί να χορηγηθεί ολόκληρη, όμως μπορεί να κοπεί το κεφάλι της κάψουλας και να χορηγηθεί το περιεχόμενο απ` ευθείας στο στόμα της γάτας ή να ανακατευτεί με το φαγητό.

Πότε να δώσω Urinovet στο ζώο μου;

Ο κτηνίατρος σας είναι ο αρμοδιότερος για να σας ενημερώσει για όποιο πρόβλημα έχει το ζώο και πως θα το αντιμετωπίσετε. Οι κτηνίατροι συστήνουν το Urinovet σε περιπτώσεις προβλημάτων στην κύστη και στην ουρήθρα, όπως ουρολοιμώξεις, ουρολιθιάσεις. Επίσης, οι κτηνίατροι το συστήνουν και προληπτικά μετά από καθετηριασμούς της κύστης για την αποφυγή ουρολοιμώξεων.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Δεν υπάρχει αντένδειξη και μπορεί να χορηγείται συνεχώς. Το διάστημα όμως, καλό θα είναι να το ορίσει ο κτηνίατρος, σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Σε περίπτωση που γίνεται ταυτόχρονη χορήγηση με αντίστοιχες κλινικές δίαιτες, καλό θα ήταν να γίνονται μετρήσεις οξύτητας του ούρου, ώστε να αποφευχθεί η μεγάλη οξινοποίηση που ενδεχομένως να δημιουργήσει άλλα προβλήματα, όπως οξαλικούς λίθους.

Πόση ποσότητα να δίνω;

Στην ενότητα Δοσολογία θα βρείτε γενικές οδηγίες. Σε περίπτωση που το ζώο σας απαιτεί ειδική μεταχείριση (π.χ. χορήγηση άλλων φαρμάκων, ζώο που νοσεί κλπ.), συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search