Πως Δρα

UrinoVet Dog & Cat

Το εκχύλισμα cranberry (Vaccinium macrocarpon) περιέχει ανθοκυανίδες (PAC A2, PAC B2, 3-PAC) που εμποδίζουν τα βακτήρια (π.χ. Escherichia coli) να προσκολληθούν στα επιθηλιακά κύτταρα της ουροφόρου οδού μέσα στην ουροδόχο κύστη.

βαλεριάνα (Valeriana officinalis) έχει καταπραϋντικές ιδιότητες που είναι ευεργετικές για τις γάτες με FLUTD ή ιδιοπαθή κυστίτιδα. Το εκχύλισμα parsley (Petroselinum sativum) έχει διουρητικές ιδιότητες (αυξάνει τον όγκο του ούρου) και διευκολύνει την απομάκρυνση παθογόνων βακτηρίων από την ουροφόρο οδό. Η γλυκοζαμίνη είναι πρόδρομος των γλυκοζαμινογλυκανών, συστατικών της μεσοκυττάριας ουσίας που καλύπτουν το βλεννογόνο του κατώτερου ουροποιητικού. Η γλυκοζαμίνη μειώνει τη διαπερατότητα του τοιχώματος της κύστης σε βακτήρια και τοξίνες.

UrinoVet Dilution

Η DL-μεθειονίνη αποτελεί οξινοποιητικό παράγοντα. Σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) προκαλούν οξινοποίηση του ούρου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διάλυση των λίθων στρουβίτη και την αποτροπή της επαναδημιουργίας του.


Το
εκχύλισμα cranberry (Vaccinium macrocarpon) περιέχει ανθοκυανίδες (PAC A2, PAC B2, 3-PAC) που αλληλεπιδρούν με την επιφάνεια των υποδοχέων των παθογόνων βακτηρίων και αδρανοποιούν τις προσκολλητίνες στην επιφάνεια τους. Η έλλειψη προσκολλητινών εμποδίζει τα βακτήρια οδού (π.χ. Escherichia coli) να προσκολληθούν στα επιθηλιακά κύτταρα της ουροφόρου μέσα στην ουροδόχο κύστη.
Το
εκχύλισμα parsley (Petroselinum sativum) έχει διουρητικές ιδιότητες (αυξάνει τον όγκο του ούρου) και διευκολύνει την απομάκρυνση όλων των υπολειμμάτων των λίθων. Μειώνει τη δραστηριότητα της αντλίας νατρίου-καλίου στους νεφρούς με αποτέλεσμα τη μείωση της επαναρρόφησης ιόντων νατρίου και τη μείωση της απέκκρισης ιόντων καλίου. Αυτό δημιουργεί οσμωτική αύξηση του νερού στα ουροφόρα σωληνάρια, αύξηση του όγκου του ούρου και διούρηση.
Η
γλυκοζαμίνη (Glucosaminum), είναι πρόδρομος των γλυκοζαμινογλυκανών, συστατικών της μεσοκυττάριας ουσίας που καλύπτουν το βλεννογόνο του κατώτερου ουροποιητικού. Η γλυκοζαμίνη μειώνει τη διαπερατότητα του τοιχώματος της κύστης σε βακτήρια και τοξίνες.
Το εκχύλισμα βαλεριάνας (Valeriana officinalis) έχει καταπραϋντικές ιδιότητες που είναι ευεργετικές για τις γάτες με FLUTD ή ιδιοπαθή κυστίτιδα. Μία τέτοια σύνθεση συστατικών υποστηρίζει συνολικά τη φυσιολογική λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος.

Τι καθιστά το Urinovet μοναδικό;

Το προϊόν αυτό είναι μοναδικό λόγω της πολλαπλής δράσης του. Πρώτον, καταπολεμά την ανάπτυξη των μικροοργανισμών στην ουροδόχο κύστη. Δεύτερον, αυξάνει τη διούρηση, απομακρύνοντας τους μικροοργανισμούς. Τρίτον, καταπραΰνει την κύστη. Τέταρτον, βελτιώνει το τοίχωμα της κύστης, επιδιορθώνοντας τις βλάβες.

Γιατί υπάρχει διαφορετικό προϊόν για το σκύλο και διαφορετικό για τη γάτα;

Για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ποσοτικός. Η γάτα συνήθως δεν ξεπερνά τα 5 κιλά, ενώ η πλειοψηφία των σκύλων είναι πιο μεγαλόσωμοι, επομένως απαιτούν και την περισσότερη ποσότητα που προσφέρει το UrinoVet dog. Ο δεύτερος λόγος είναι πρακτικός. Η γάτα τρώει πιο δύσκολα τα δισκία. Επομένως το UrinoVet cat είναι σε μορφή twist off κάψουλας, που μπορεί να χορηγηθεί ολόκληρη, όμως μπορεί να κοπεί το κεφάλι της κάψουλας και να χορηγηθεί το περιεχόμενο απ` ευθείας στο στόμα της γάτας ή να ανακατευτεί με το φαγητό.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search